Cum functioneaza Cure-EX

Aparatul Cure-EX este proiectat sa trimita raza laser in pulsatii scurte care penetreaza tesuturile in adancime in timp ce in paralel este trimisa lumina albastra in mod continuu, ce are efect numai la suprafata exterioara a unghiei.

Scopul aparatului Cure-EX este acela de a stimula formarea de molecule ATP (adenozin trifosfat). Acestea sunt molecule energetice, ce isi obtin energia din oxidarea nutrientilor existenti in celule, iar continuitatea existeneti fiecarei celule depinde de capacitatea de a-si sintetiza acest tip de molecule.

aparat cure exUnda laser emisa de dispozitivul Cure-EX asigura energia necesara cresterii ritmului de producere a moleculelor atat in patul unghiei cat si in celulele afectate de infectia fungica, dar in timp ce celulele patului unghial primesc nutrienti ce sustin producerea de molecule, celulele fungice isi consuma rapid resursele existente si apoi mor, efectul final fiind distrugerea celulelor ciupercii si accelerarea cresterii celulor noi din unghie si patul unghial.

Rolul luminii albastre incorporate in dispozitiv este acela de a efectua o dezinfectie a suprafetei unghiei si a dispozitivului in sine pentru a preveni reinfectarea si transmiterea ciupercii la unghiile sanatoase.

Trebuie retinut ca doar utilizarea regulata a dispozitivului Cure EX, conform instructiunilor va produce rezultate notabile si vindecarea infectiei fungice, pe cand folosirea ocazionala va oferi infectiei timpul necesar sa se refaca si apoi sa se extinda.