Intrebari frecvente onicomicoza

Gasiti mai jos o colectie cu cele mai frecvente intrebari si raspunsuri intalnite de specialistii nostri, ce privesc atat persoanele ce sufera de infectii fungice ale unghiilor cat si persoanele sanatoase ce vor sa afle mai multe informatii despre onicomicoza, despre cauze, preventie, metode de tratament, riscuri.

Care sunt factorii de risc?

Este cunoscut faptul ca ciupercile cresc in medii umede si calduroase, deci persoanele care stau incaltate pentru perioade indelungate de timp prezint un risc crescut.

Mersul descult in dusuri sau toalete publice este un factor de risc insemnat, aceasta actiune avand sanse mari in aparitia infectiei fungice ale unghiei.

Este onicomicoza periculoasa ?

Pe termen scurt infectia micotica a unghiei nu prezinta pericole. De fapt principala problema de care se plang persoanele ce sufera de onicomicoza este aspectul fizic inestetic si jena implicita de a merge descult, de a purta sandale ori pantofi decupati vara.

Imi pot trata singur infectia cu onicomicoza?

Da, va puteti trata singuri utilizand una din metodele de tratament ale onicomicozei, insa rezultatele pot fi nesatisfacatoare.

In cat timp apar rezultate utilizand Cure EX ?

De cele mai multe ori rezultatele utilizarii Cure EX in tratarea infectiei fungice a unghiei apar in aproximativ 4 saptamani de la utilizare. Folosirea dispozitivului in mod regulat, asa cum este descris in modul de utilizare a Cure EX va conduce la eliminarea definitiva a infectiei si revenirea la aspectul normal al unghiei.

Cat de des si cat timp folosesc Cure EX ?

Aparatul Cure EX se foloseste de 3 ori pe zi (dimineata, pranz si seara) timp de 7 minute (nu este necesara cronometrarea, aparatul se opreste automat).

Care sunt simptomele onicomicoze?

  • schimbaea culorii unghiei (galbena, maronie)
  • schimbarea densitatii unghiei, exfolierea acesteia
  • caderea unghiei

Pentru mai multye informatii accesati ista completa a simptomelor ciupercii unghiei.

Cum poate fi evitata infectia micotica aunghiei?

Este destul de dificil de evitat infectia cu ciuperca a unghiei datorita raspandirii destul de maria acesteia, insa printre masurile pe acre le puteti lua se aregasesc: purtrea slapilor in dusuri publice, la piscina ori in toalete, evitarea purtarii de incaltaminte folosita, verificarea dezinfectarii ustensilelor folosite in saloanele de cosmetica.

Cat dureaza tratamentul onicomicozei cu medicamente?

Tratamentul medicamentos al infectiei fungice a unghiei poate dura pana la un an datorita ritmului lent de crestere a unghiilor.

Aparatul Cure EX produce un bazait usor. Este in regula ?

Da, este perfect normal ca aparatul sa emita un zgomot fin asemenator unui bazait, care poate creste sau scadea in intensitate in timpul functionarii.

Aparatul nu porneste. Ce-i de facut?

In cazul in care aparatul Cure EX nu porneste va rugam sa incarcati acumulatorul utilizand adaptorul pentru retea furnizat impreuna cu dispozitivul. In cazul in care acesta tot nu porneste va rugam sa ne contactati utilizand cea mai convenabila metoda pentru dvs.